www.europlatz.hu célok/üzletpolitika

www.europlatz.hu célok/üzletpolitika

Száz százalékban magyar magántulajdonban működő beszerzési szolgáltatás. A Vállalkozás megbízhatóságának alapját a kollégák sokéves tapasztalata, illetve szakmai elkötelezettsége képezi. A Vállalkozás tevékenységei: Beszerzés, szállítmányozás, házhozszállítás. A széleskörű profilt hűen tükrözik a referenciák, amelyek elégedett megrendelők képeznek.

EUROPLATZ.HU

A vállalkozás fontosnak tartja a kollégák folyamatos szakmai továbbképzését, nagy hangsúlyt fektet a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására is. Így garantálja, hogy tevékenysége minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósuljon meg.

A jövőre nézve fontos cél a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének szinten tartása és növelése mellett a tevékenységi és megrendelői kör további bővítése. A célok megvalósításának elengedhetetlen eleme a minőségi színvonalú kiszolgáláson túl a beszerzendő anyagok magas színvonalú kidolgozottsága, minőségé.

 

Minőségpolitika

A minőségirányítás és a színvonalas munkavégzés a vezetőség és minden munkatárs kiemelt feladata és felelőssége. Éppen ezért minden dolgozó felelősséggel tartozik saját munkájának minőségéért, illetve személyes szakmai fejlődéséért. Valamennyi alkalmazott igyekszik munkájával maximálisan hozzájárulni a megbízók, üzleti partnerek elégedettségéhez.

A vállalkozás tevékenységének középpontjában a megbízó áll, törekvése, hogy maradéktalanul megfeleljen az általa támasztott igényeknek. Fontos a kölcsönösen jó kapcsolat kialakítsa, annak ápolása a beszállítókkal, mely eredményeként biztosított lesz a vállalkozás színvonalas munkájában fontos szerepet betöltő jó és egyenletes minőségű anyagok szállítása.

A vállalkozás elkötelezte magát a tiszta és rendezett munkakörnyezet, valamint a környezeti értékek védelme mellett.

Europlaz.hu

CEO

 

 

 

 

További hírek