Gyors, Tartós, Kiadós
Cukrozott növényi zsír alapú készítmény hab készítéséhez - ultramagas hőmérsékleten hőkezelt
Vásárlói információ: Meggle Hungary Kft.
Ivóvíz, Teljes mértékben hidrogénezett pálmaolaj 25%, Cukor 12%, Tejfehérje, Emulgeálószerek (E 472b, szójalecitin, E 472e), Stabilizátorok (E 460, E 466, E 340), Aroma, Színezék (E 160a), Zsírtartalom 25% (m/m)
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
100 ml termékben | |
---|---|
Energia | 1257 kJ/300 kcal |
Zsír | 28 g |
amelyből telített zsírsavak | 27 g |
Szénhidrát | 12 g |
amelyből cukrok | 12 g |
Rost | 0 g |
Fehérje | 0,8 g |
Só | 0,10 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Fekete-erdő torta recept
Hozzávalók:
Kakaós piskótalap
8 tojás
150 g finomliszt
160 g porcukor
20 g vaníliás cukor
30 g kakaópor
5 g sütőpor, vagy szódabikarbóna
20 ml víz
Krém
750 g Meggle Cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C - 8°C-ra hűteni)
1,40 kg kimagozott cseresznye (vagy 2 x 7 dl cseresznye kompót)
4 evőkanál kompótlé
1 dl cseresznyelikőr
100 g étcsokoládé
Elkészítés
Előmelegítjük a sütőt 180°C-ra. A vaníliás cukorral és a porcukor kétharmadával kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Ezután felverjük a tojássárgáját a maradék porcukorral, majd hozzáöntjük a vizet. Óvatosan összekeverjük a felvert tojásfehérjét és tojássárgáját, hozzáadjuk a finomlisztet, a kakaót, és a sütőport. Az így kapott masszát 24 cm átmérőjű kerek sütőformába tesszük és 180°C-on (légkeveréses sütőben 160°C-on) 30-40 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk. A kihűlt lapot vízszintesen 3 részre vágjuk és meglocsoljuk a cseresznyelikőr és a kompótlé keverékével. Ráhelyezzük a lecsepegtetett és kimagozott cseresznyét, majd eloszlatjuk rajta a felvert Meggle Cukrászhabot. Ugyanezt megismételjük minden réteggel.
Ha a torta összeállt, az oldalát és a tetejét befedjük a Meggle Cukrászhabbal. Ezután tetszés szerint díszítjük a tortát, használhatunk hozzá meggyet és csokoládéforgácsot.
Felhasználási javaslat:
Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6°C - +8°C-ra lehűteni. Kitűnően alkalmas habkészítéshez, tortakrémekhez, dekorációként és toppingként gyümölcssalátákhoz, pudinghoz, fagylalthoz és egyéb desszertekhez.
Ahhoz, hogy megfelelő állagú legyen a felvert Meggle Cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C - 8°C-ra hűteni), habverővel, vagy robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverjük. Ezután maximális sebességgel folytatjuk addig, amíg el nem érjük a kívánt keménységet és állagot.
Tárolás: +4°C és +20°C közötti hőmérsékleten. Felbontás után tárolja hűtőben (+2 és +8°C közötti hőmérsékleten) és 5 napon belül fogyassza el.
Rajo a.s.
Studená 35
823 55 Bratislava
Szlovák Köztársaság
Vásárlói információ:
Meggle Hungary Kft.
1155 Budapest
Tóth István u. 136.
Tel.: (1)-220-6267
www.meggle.hu
Tetra Pak® - Megőrzi, ami jó
Számszerű méret - 500
Egység (specifikus) - Milliliter
Átlagos méret (e)
Franciaországba csak kontinentális szállítást tudunk végezni, szigetekre nem tud kimenni a futár. Megértésüket köszönjük!
A termék súlya 0.55 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 23 €.Szardínia és Szicília szigetére is tudunk szállítani.
A termék súlya 0.55 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 21 €.Portugáliába csak kontinentális szállítást tudunk végezni, szigetekre nem tud kimenni a futár. Megértésüket köszönjük!
A termék súlya 0.55 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 22 €.Spanyolországba csak kontinentális szállítást tudunk végezni, szigetekre nem tud kimenni a futár. Megértésüket köszönjük!
A termék súlya 0.55 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 19 €.